Hoppa till innehåll

Personal

Linda

Utbildad frisör på 3år vid frisörgymnasiet S:t Martin i Sundbyberg.

2004 tog jag studenten och började jobba på en salong i Kista där jag var i 1år. Efter de jobbade jag på sen salong på Kungsholmen där jag var i 9år.

2006 tog jag mitt gesällbrev och belönades med en liten silvermedalj.

Nu jobbar jag här på Meya&Mateo och det är en toppen salong. Jag brinner för mitt yrke och de är fantastiskt att få jobba med det man älskar.

Hoshang

Hoshang är barberare och har jobbat 15år i branschen.

Hoshang brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg. Många känner igen Hoshang och flertal kunder följt med honom hit till oss.

 Välkommen att boka tid hos honom.

Awin

Awin

Mitt namn är Awin och har arbetat som frisör sedan 2012. Färg och form var det som fick mig att välja frisöryrket från första början! Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor.

Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder en bra upplevelse. Jag utför även trådning av ögonbryn och givetvis ansiktstrådning.

Välkommen att boka tid hos mig.

Eros

Mitt namn är Eros och jag har frisör grundutbildning, diplomerad från Wella Education och Balayage diplomerad från Matrix Studio. Jobbade jag som frisörassistentlärare i en frisörskolan (Hårakademin) och nu jobbar jag här på Meya&Mateo. Jag utför även trådning av ögonbryn och givetvis ansiktstrådning.

Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder en bra upplevelse.

Välkommen att boka tid hos mig.

——————————————————————————————————————–

Vi tar emot Drop in kunder i mån av tid!

Vi söker frisörer!

Vi söker dig med stor känsla för service och som brinner för frisöryrket – deltid eller heltid. Läs mer och ansök här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *