Hoppa till innehåll

Barberare

Hoshang

Hoshang är barberare och har jobbat 15år i branschen.

Hoshang brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg. Många känner igen Hoshang och flertal kunder följt med honom hit till oss.

Prislista

Behandlingar Pris
Herrklippning + Skäggtrim/Rakning med kniv 600:-
Detta är precis som det låter; du får en ”Herrklippning” och en ”Skäggtrimning” eller en enkel ”Ansiktsrakning” efter ditt behag; till ett bra kombopris av 600 kr.
Ansiktsrakning 400:-
Det finns ingenting härligare än att låta kniven gå över ansiktet. En ”Ansiktsrakning” innebär att vår barberare Ruben rakar ditt ansikte på ett traditionsenligt sätt med hjälp av utbytbara blad i kniven. Denna tjänst innefattar en varm handduk för att underlätta rakningen; diverse rakartiklar för att underlätta rakningen och avslutas med en kall handduk efter rakningen. Denna service kostar 400 kr. En rakning tar inte fem minuter. En rakning; enligt traditionellt standard, måste man göra i flera steg.
Skäggtrimning 400:-
I en ”Skäggtrimning” ingår en kortare överläggning om hur du vill odla/trimma ditt skägg. I denna tjänst ingår varm handduk och att vi trycker till linjerna med kniv. Vi rekommenderar denna tjänst till alla skäggiga individer med skägg längre än ”1.0 cm”. Det kan vara svårt att få det jämt och få till linjerna exakt så som man vill ha dom; och det är därför ni har oss! Denna service kostar 400 kr. Skägg bör klippas med vördnad och finess.