Hoppa till innehåll

Personal

Linda

Utbildad frisör på 3år vid frisörgymnasiet S:t Martin i Sundbyberg.

2004 tog jag studenten och började jobba på en salong i Kista där jag var i 1år. Efter de jobbade jag på sen salong på Kungsholmen där jag var i 9år.

2006 tog jag mitt gesällbrev och belönades med en liten silvermedalj.

Nu jobbar jag här på Meya&Mateo och det är en toppen salong. Jag brinner för mitt yrke och de är fantastiskt att få jobba med det man älskar.

Abbe

Abbe

Abbe is our master barber and frisör. He began his career for 8 years ago. He eats tacos AT LEAST once a week, all year round! Loves crossfit and beaches.

Abbe brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg. Många känner igen Abbe från M Room i Sumpan, där flertal kunder följt med honom hit till oss.

Abbe talar enbart engelska men förstår rätt ok svenska, men klippa & raka kan han.

 Välkommen att boka tid hos honom.

Awin

Awin

Mitt namn är Awin och har arbetat som frisör sedan 2012. Färg och form var det som fick mig att välja frisöryrket från första början! Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor.

Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder en bra upplevelse. Jag utför även trådning av ögonbryn och givetvis ansiktstrådning.

Välkommen att boka tid hos mig.

Sara

En oförglömlig service med all fokus på kunden fr första min till den sista minuten. Klassiska färger så som slingor och Balayage brinner jag mest för, Balayage och slingor är något jag får utöva mina kreativa sida i. Varje kund är unik därav skräddar syr vi en frisyr och färgning som just passar dig. Med stor fokus på kvalitet för min kund i stolen. Välkomna att boka tid hos mig.

Eros

Mitt namn är Eros och jag har frisör grundutbildning och diplomerad från Wella Education.Nu jobbar jag här på Meya&Mateo och som frisörassistentlärare på en frisörskolan.Jag älskar att klippa och leka med färger,dessutom kan jag trådning av ögonbryn och ansiktet.Jag älskar mitt jobb finner en glädje i att uppfylla kundens önskemål och tillsammans uppnå det bästa resultat för respektive kund.

Välkommen att boka tid hos mig.

——————————————————————————————————————–

Vi tar emot Drop in kunder i mån av tid!

Vi söker frisörer!

Vi söker dig med stor känsla för service och som brinner för frisöryrket – deltid eller heltid. Läs mer och ansök här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *