Sundbybergs trevligaste frisörer hittar ni på Meya & Mateo!
Boka online

Personal

Dori

Abbe

Abbe is our master barber and frisör. He began his career for 8 years ago. He eats tacos AT LEAST once a week, all year round! Loves crossfit and beaches.

Vår barberare Abbe brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg. Många känner igen Abbe från M Room i Sumpan, där flertal kunder följt med honom hit till oss.

Abbe talar enbart engelska men förstår rätt ok svenska, men klippa & raka kan han.

 

Dori

Dori

Utbildad frisör på 3 år vid frisörgymnasium på Lötskolan i Sundbyberg.

Under min utbildning på frisörskolan arbetade jag på Salong Weiss i Höglandstorget.

Tog studenten och gesällbrevet 1995.
Åkte iväg till London på en utbildning hos Toni&Guy.

Inget är omöjligt utan bara möjligt.
Brinner för mitt jobb och mina kunder.

 

Nina

Ann

Mitt namn är Ann och har arbetat som frisör sedan 2007. Jag älskar alla typer av tekniker klippningar och behandlingar. Min starka sida är inom herr där jag behärskar fade, lining, skägg & rakning med kniv.

Jag ser fram emot att få ta hand om DIG och skämma bort dig.

 

Linda

Utbildad frisör på 3år vid frisörgymnasiet S:t Martin i Sundbyberg.

2004 tog jag studenten och började jobba på en salong i Kista där jag var i 1år. Efter de jobbade jag på sen salong på Kungsholmen där jag var i 9år.

2006 tog jag mitt gesällbrev och belönades med en liten silvermedalj.

Nu jobbar jag här hos Dori och de är en toppen salong. Jag brinner för mitt yrke och de är fantastiskt att få jobba med det man älskar

 

Emelie

Emelie

Jag heter Emelie och älskar allt inom färg och form. Jag följer trender och fortsätter att utmana mina yrkeskompetenser genom att kontinuerligt gå på kurser och seminarier. Mitt motto är att aldrig slutar utvecklas.
Hos mig får du inte bara ett fint resultat, du kommer även känna att du har blivit ompysslad och omhändertagen. Stunden i stolen ska vara en upplevelse.

Jag är utbildad frisör på S:t Martin i Sundbyberg och vässade därefter mina kompetenser hos duktiga yrkeskollegor, bland annat på Sveriges största frisörkedja.
Hjärtligt välkommen att boka tid hos mig.

 

Elin

Elin

Utbildad frisör vid Style Education i Stockholm. Har jobbat som frisör sedan 2015 och jag genomförde min praktik på Tottes hår i Enköping. Därefter har jag jobbat på Cut and Blow på Erikslund i Västerås och på Syster och Bror i Uppsala där jag finslipat mina kunskaper inom frisöryrket. Jag har även gått kurser hos Björn Axén för att hela tiden fortsätta utvecklas.

Jag brinner för att ta fram den färg eller frisyr som passar just dig allra bäst. Det bästa med mitt yrke är när du lämnar salongen med ett leende på läpparna och känner dig som ditt finaste jag.

Välkommen att boka tid hos mig

 

Vi söker frisörer!

Vi söker dig med stor känsla för service och som brinner för frisöryrket – deltid eller heltid. Läs mer och ansök här!