Sundbybergs trevligaste frisörer hittar ni på Meya & Mateo!
Boka online

Personal

Gabriella

Gabriella

Mitt namn är Gabriella och varit i branschen sedan 2012. Jag älskar mitt jobb och finner en otrolig glädje i att uppfylla kundens önskemål och tillsammans uppnå det bästa resultatet för respektive kund.

Hos mig kan du alltid känna att du är i trygga händer och du kommer definitivt att lämna salongen med ett leende på läpparna.
 

Dori

Dori

Utbildad frisör på 3 år vid frisörgymnasium på Lötskolan i Sundbyberg.

Under min utbildning på frisörskolan arbetade jag på Salong Weiss i Höglandstorget.

Tog studenten och gesällbrevet 1995.
Åkte iväg till London på en utbildning hos Toni&Guy.

Inget är omöjligt utan bara möjligt.
Brinner för mitt jobb och mina kunder.

 

Linda

Utbildad frisör på 3år vid frisörgymnasiet S:t Martin i Sundbyberg.

2004 tog jag studenten och började jobba på en salong i Kista där jag var i 1år. Efter de jobbade jag på sen salong på Kungsholmen där jag var i 9år.

2006 tog jag mitt gesällbrev och belönades med en liten silvermedalj.

Nu jobbar jag här hos Dori och de är en toppen salong. Jag brinner för mitt yrke och de är fantastiskt att få jobba med det man älskar

 

Awin

Awin

Mitt namn är Awin och har arbetat som frisör sedan 2012. Färg och form var det som fick mig att välja frisöryrket från första början! Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor.

Jag älskar mitt jobb där jag får vara kreativ, utvecklas och ge mina kunder en bra upplevelse. Jag utför även trådning av ögonbryn och givetvis ansiktstrådning.

Välkommen att boka tid hos mig.

 

Abbe

Abbe

Abbe is our master barber and frisör. He began his career for 8 years ago. He eats tacos AT LEAST once a week, all year round! Loves crossfit and beaches.

Abbe brinner för kvalitet och hållbarhet och erbjuder en skräddarsydd frisyr för både hår och skägg. Många känner igen Abbe från M Room i Sumpan, där flertal kunder följt med honom hit till oss.

Abbe talar enbart engelska men förstår rätt ok svenska, men klippa & raka kan han.

 

Vi söker frisörer!

Vi söker dig med stor känsla för service och som brinner för frisöryrket – deltid eller heltid. Läs mer och ansök här!