Barberare

Barberare

Välkommen att boka tid hos mig, mitt namn är Honer och är utbildad frisör/barberare.

Det är en ära att få arbeta med min vän Dori samt kollegorna på salongen.

Herrfrisör och barberare – specialist med över 10 års erfarenhet av rakning med riktig rakkniv, herrklippningar, skäggformning/skäggtrimning.

Lämna över dig i mina händer och vårda ditt yttre på klassiskt vis.

Prislista

Behandlingar Pris
Herrklippning + Skäggtrim/Rakning med kniv (ca 60 min) 600:-
Detta är precis som det låter; du får en ”Herrklippning” och en ”Skäggtrimning” eller en enkel ”Ansiktsrakning” efter ditt behag; till ett bra kombo pris av 600 kr (Ord pris 760:-).
Ansiktsrakning (ca 30 min) 360:-
Det finns ingenting härligare än att låta kniven gå över ansiktet. En ”Ansiktsrakning” innebär att vår barberare Honer rakar ditt ansiktet på ett traditionsenligt sätt med hjälp av utbytbara blad i kniven. Denna tjänst innefattar en varm handduk för att underlätta rakningen; diverse rakartiklar för att underlätta rakningen och avslutas med en kall handuk efter rakningen. Denna service kostar 300 kr. En rakning tar inte fem minuter. En rakning; enligt traditionellt standard måste man göra i flera steg.
Skäggtrimning  (ca 30 min) 360:-
I en ”Skäggtrimning” ingår en kortare överläggning om hur du vill odla/trimma ditt skägg. I denna tjänst ingår varm handuk och att vi trycker till linjerna med kniv. Vi rekommenderar denna tjänst till alla skäggiga individer med skägg längre än ”1.0 cm”. Det kan vara svårt att få det jämt och få till linjerna exakt så som man vill ha dom; och det är därför ni har oss! Denna service kostar 300 kr. Skägg bör klippas med vördnad och finess.