Barberare

Barberare

John

Vår barberare & frisör John bemästrar allt inom dom senaste trenderna för män. Han är en mästare med maskin och på att kombinera olika tekniker. Kniven är hans vassaste redskap, vågar du prova?

Prislista

Behandlingar Pris
Herrklippning + Skäggtrim/Rakning med kniv 600:-
Detta är precis som det låter; du får en ”Herrklippning” och en ”Skäggtrimning” eller en enkel ”Ansiktsrakning” efter ditt behag; till ett bra kombo pris av 600 kr (Ord pris 800:-).
Ansiktsrakning 400:-
Det finns ingenting härligare än att låta kniven gå över ansiktet. En ”Ansiktsrakning” innebär att vår barberare Leo rakar ditt ansiktet på ett traditionsenligt sätt med hjälp av utbytbara blad i kniven. Denna tjänst innefattar en varm handduk för att underlätta rakningen; diverse rakartiklar för att underlätta rakningen och avslutas med en kall handduk efter rakningen. Denna service kostar 400 kr. En rakning tar inte fem minuter. En rakning; enligt traditionellt standard måste man göra i flera steg.
Skäggtrimning 400:-
I en ”Skäggtrimning” ingår en kortare överläggning om hur du vill odla/trimma ditt skägg. I denna tjänst ingår varm handduk och att vi trycker till linjerna med kniv. Vi rekommenderar denna tjänst till alla skäggiga individer med skägg längre än ”1.0 cm”. Det kan vara svårt att få det jämt och få till linjerna exakt så som man vill ha dom; och det är därför ni har oss! Denna service kostar 400 kr. Skägg bör klippas med vördnad och finess.