Barberare

Barberare

Här hittar du en vass barberare och frisör som gillar att snacka fotboll och träning. I en tidig ålder fann jag ett stort intresse för frisöryrket och valet att utbilda mig till frisör och barberare var därför en självklarhet. Idag har jag gedigen erfarenhet både som frisör och barberare.

Nu kan du på Meya o Mateo få ta del av min kompetens som innebär alla traditionella barberare behandlingar eller trendiga frisyrer. Kom in, ta en kaffe och fixa barret, så får du veta mer om mig! Välkommen!

Vi ses! /Josef

Prislista

Behandlingar Pris
Herrklippning + Skäggtrim/Rakning med kniv (ca 45 min) 600:-
Detta är precis som det låter; du får en ”Herrklippning” och en ”Skäggtrimning” eller en enkel ”Ansiktsrakning” efter ditt behag; till ett bra kombo pris av 600 kr (Ord pris 800:-).
Ansiktsrakning 400:-
Det finns ingenting härligare än att låta kniven gå över ansiktet. En ”Ansiktsrakning” innebär att vår barberare Josef rakar ditt ansiktet på ett traditionsenligt sätt med hjälp av utbytbara blad i kniven. Denna tjänst innefattar en varm handduk för att underlätta rakningen; diverse rakartiklar för att underlätta rakningen och avslutas med en kall handduk efter rakningen. Denna service kostar 400 kr. En rakning tar inte fem minuter. En rakning; enligt traditionellt standard måste man göra i flera steg.
Skäggtrimning 400:-
I en ”Skäggtrimning” ingår en kortare överläggning om hur du vill odla/trimma ditt skägg. I denna tjänst ingår varm handduk och att vi trycker till linjerna med kniv. Vi rekommenderar denna tjänst till alla skäggiga individer med skägg längre än ”1.0 cm”. Det kan vara svårt att få det jämt och få till linjerna exakt så som man vill ha dom; och det är därför ni har oss! Denna service kostar 400 kr. Skägg bör klippas med vördnad och finess.